foraje puturi pentru apa

Hidroforaj - Foraj Puturi Apa de Medie si Mare Adancime

Compania noastra este specializata in puturi apa, foraj puturi pentru apa, foraje puturi apa de mare adancime, foraje puturi adanci, foraje puturi pentru apa, forari de mare adancime, puturi tubate cu PVC, forari cu apa. Realizam lucrari complexe de forari la mare adancime. Oferim servicii complete in alimetare cu apa, instalatii de apa, pompe sumersibile , apa potabila sisteme pompe, forari pentru apa din subteran alimetare case, complexe, cartiere si localitati cu apa

Compania noastra realizeaza sisteme complexe de alimantari cu apa, din puturi forate la mare adancime, lucrari de alimentare cu apa, dotare cu pompe sumersibile.

Dispunem de echipamentele necesare pentru a putea realiza puturi pentru apa de mare adancime. Folosind tehnologie de ultima generatie, compania poate oferii debitul de apa asteptat din puturile forate pentru orice tip de utilizatori precum si calitatea apei.

Foram cu un diametru mare de 300mm-700mm, spatiul inelar care se formeaza ajuta la claritatea si calitatea apei deoarece functioneaza ca si un filtru. Adancimea la care instalatiile noastre de foraj pot sa ajunga este de 500m. Majoritatea puturilor forate au o adancime de 150-200m.
Datorita utilizarii tehnologiei de varf in domeniul forajelor, compania noastra poate executa lucrari complexe de foraje puturi pentru apa, foraje de mare adancime, forari adanci, denisipari, intretineri puturi, foraje forari de mare adancime, forari puturi.

Detinem o vasta experienta in domeniul forajelor, foraje de puturi pentru apa, forari forari de mare adancime foraje puturi, forari de mare adancime, forari pentru apa din subteran.


Despre Noi

Activitatea firmei noastre este asigurată de o echipă dinamică, formată din specialişti în domeniul forajelor, cu experienţă de peste 20 de ani in foraj, echipă coordonată de ingineri de specialitate şi geo-fizicieni, cu vastă activitate în domeniul forajelor.

Dintre serviciile oferite de noi, amintim:

 • investigarea solului
 • Forajehidrogeologice
 • Foraje puturi
 • forari de mare si micaa dancime
 • Analizacalitatiiapei
 • Lucrariexperimentaledepompare
 • Penetraristaticesidinamice
 • Executiestudiideforaje
 • StudiiGeofizice
 • Studii Hidrologice
 • Proiectare instalatii
 • Echipamente foraj

Ne-am specializat cu preponderenţă în servicii de foraje pentru apă, ajungând să oferim acum aceste servicii la o calitate superioară chiar şi în medii geografice dificile, într-un timp de execuţie scurt, cu garanţie a lucărilor efectuate.

Iniţial am început activitatea cu o instalaţie de foraj închiriată pe o perioadă de doi ani, apoi am achiziţionat succesiv tot câte o instalaţie, ajungând să lucrăm acum cu patru astfel de instalaţii de foraj.

Ţinând cont de tendinţa crescătoare a pieţei în acest domeniu, având în vedere fondurile străine şi româneşti destinate alimentărilor cu apă şi pentru a oferi servicii performante care să satisfacă cerinţele beneficiarilor (adâncimi şi diametre tot mai mari), societatea noastră continuă să investească în echipamente profesionale, în calificarea echipei noastre de profesionişti, astfel ca dumneavoastră să puteţi beneficia de cele mai bune servicii din domeniu şi să fiţi pe deplin mulţumiţi.

 

Despre Foraje Puturi

Datorita instalatiilor puternice pe care le avem putem sa foram cu un diametru mare de 300mm-700mm astefel incat pe langa tubul de PVC si gaura de foraj spatiul inelar care se formeaza va ajuta la filtrarea suplimentra a apei, astel vom obtine o apa din subteran filtrata de o claritate si calitate perfecta.

Intalatiile noastre de foraj sunt de medie si mare adancime, adancimea nu reprezinta o problema, instalatiile companiei de foraje gepaco putand fora pana la 500 m adancime.

ISO 9001 - puturile de apa forate de catre compania noastra resprecta standardele de calitate in foraj puturi si alimentare cu apa
ISO 140001 - lucrarile executate de compania noastra respecta standardele de mediu protectie si siguranta. Pentru a realiza aceasta compania utilizeaza un sistem mecanizat de ultima tehnologie format dintr-un foraj rotativ hidraulic cu circulatie inversa cu fluid de foraj.

Calitatea lucrarilor si satisfactia clientilor este cel mai important criteriu dupa care ne ghidam. Puturile de apa forate de catre compania noastra resprecta toate standardele EU de calitate, siguranta si mediu. Pentru a realiza aceasta compania noastra investeste continuu in tehnologii de foraj de ultima generatie precum si in instruirea capitalului uman din companie.

Foraje puturi. Foraje Puturi pentru Apa.Forari forari de mare adancime. Foraj. Puturi de apa Pentru detalii despre oferta de foraje puturi de apa, preturi, portofoliu si comenzi va stam la dispozitie.

Tuburile din PVC pentru executarea puturilor se folosesc frecvent, inlocuind cu succes tubulatura din otel sau ciment, care este mai scumpa si necesita tehnologii dificile de montaj.

Caracteristicile generale ale tuburilor filetate din PVC rigid ofera o durata de viata indelungata in utilizare, proprietati dielectrice si anticorozive, rezistenta mecanica mare, etansare sigura, garantata de garnituri speciale introduse in imbinari, imbinare prin mufe filetate de tipul filet exterior - filet interior. Greutatea redusa si usurinta la imbinare confera usurinta in exploatare si costuri reduse de manopera.

Tuburile sunt astfel proiectate incat sa reziste presiunii radiale dependente de tipul solului si de adancimea de foraj.

Ca si tehnologie de foraj compania noastra utilizeaza instalatii performate de foraj dotate cu sisteme mecanizate bazate pe tehnologie de foraj rotativ hidraulic cu circulatie inversa si cu fluid de foraj.