fbpx

Clienții noștri sunt diverși și provin atât din mediul public, cât și din cel privat.

Am executat foraje pentru alimentare cu apa potabilă pentru primarii , consilii județene , fabrici, spălătorii auto, ferme agricole sau zootehnice, stații de betoane, etc.

Am executat foraje pentru alimentare cu apa potabila pentru săli de evenimente dar și pentru persoane fizice sau foraje pentru monitorizarea mai multor gropi de gunoi din zona Bihor sau fostul Cet 2.

Pentru că fiecare foraj diferă unul fata de altul chiar dacă sunt la distanta relativ medie intre ele.

Circulă o vorbe în foraje: "Nici un foraj nu seamănă unul cu altul" iar de aceea trebuie identificat fiecare strat acvifer în parte prin caroj electric.

Doar așa putem identifica anumite straturi pe care nu dorim să le exploatăm (straturi cu nisipuri fine) sau să captăm cât mai multe straturi în caz că forajul este executat pentru a oferi un debit foarte mare de apă (foraj pentru irigații). Astfel la cerere se poate face și termometria forajului.

Fără o mentenanță adecvată, pompa submersibilă se poate avaria (arde/strica) și calitatea apei nu mai este cea dorită iar debitul de apă este mai mic fată de cât ar putea da forajul în condiții optime de exploatare.

În funcție de nivelul static, nivelul dinamic și debitul acviferului/acviferelor.

Nu se lansează pompa submersibilă niciodată în dreptul filtrului de captare al apei.

Lucrăm doar cu tuburi albastre (Valrom sau Teraplast) fabricate special pentru puțurile de apă potabilă.

Folosim doar fante tip screen (suprafață activa 4-7%) sau fante tip Johnson (suprafață activa 20-30%). Toate acestea confecționate expre de către producător nu de către noi.

Toate materialele folosite sunt certificate CE și corespund tuturor normelor europene.

După înlocuirea noroiului de foraj prin extracția lui pe bază de air lift (pompă mamut) putem afla debitul forajului (90% debitul oferit de foraj).

Adâncimea maximă de foraj pe care o putem executa este de 350 m.

Costurile diferă în funcție de teren,adâncimea,debitul dorit și tuburile alese.
Prețurile pleacă de la 180 lei/metrul, și poate ajunge până la 500 lei/metrul în funcție de adâncime și diametru.

Pentru mai multe detalii contactați-ne la numărul de telefon 0755 59 67 19 sau la adresa de e-mail water_drill@yahoo.com sau rosuhoriamihai@gmail.com