fbpx
Istoric firma

Despre Hidroforaj

Cu dorința de dezvoltare tot mai mare am ajuns să creștem de la o singură mașină de foraj și aceasta în chirie inițial să ne dezvoltăm și să ajungem la 5 utilaje de foraj.

În anul 1982 un viitor antreprenor pe nume Roșu Neculae termină facultatea la Universitatea Petrol – Gaze din Ploieşti. După terminarea absolvirii el este repartizat la schela de foraje pentru extracția petrolului din Oradea.

În perioada 1982-1996 a lucrat la acesta schela ca inginer mecanic pentru executarea forajelor și din dorința de a evolua și a creste în domeniul de activitate a avansat pe parcurs pana când a ajuns să-și înființeze propria companie.

Forajele din această perioadă erau executate la adâncimi care variau intre 200 și 4500 de metri. Exemplu de schele sunt cele din Tinca (200 de metri), Abramut (1800 metri) sau cea din Sarasau (4500 metri) lângă Sighetul Marmației. Toate acestea erau exploatate pentru a extrage zăcămintele de petrol din scoarța terestră.

Roșu Neculae

În anul 1982 termină facultatea la Universitatea Petrol – Gaze din Ploieşti.

1982-1996

A lucrat ca inginer mecanic pentru executarea forajelor.

1992

A apărut prima firmă de foraje din zona Bihor și din Oradea.

Mii de proiecte

Oferim cele mai bune servicii posibile.

Roșu Horia

Afacere de familie 100% românească, la a 3-a generație care activează în domeniul forajelor.

La un moment dat văzând ca nu se mai investește în investigarea zăcămintelor de hidrocarburi sau în cercetare fapt care a dus și la vânzarea resurselor romanești (Petrom) către OMW Grup a plecat din acestă firmă. În anul 1992 a apărut societatea comercială S.C. Prodcom Dorela S.R.L. În faza inițială firma a achiziționat bascule și utilaje în domeniul construcțiilor dar și o mașină de foraj FSC romanească dată în chirie din Bacău.

Având o singură mașină de foraj pentru apă potabilă și văzând ca este un segment de nișă am început să executăm lucrări în acest domeniu; așa a apărut prima firmă de foraje din zona Bihor și din Oradea desigur.

În timp firma s-a axat doar pe acest domeniu de activitate, foraje pentru apa potabila și asigurând foraje la adâncimi de pana la 300-350 de metri.

Toate acestea nu pot funcționa fără o colaborare cu un geofizician care asigură geofizica fiecărui foraj în parte pentru a asigura un debit constant de apă.

Dupa peste 20 de ani de activitate Compania Hidroforaj a reușit să ramână o afacere de familie 100% românească ajung la a 3 generație care activează în domeniul forajelor.

În cei peste 20 de ani de experienta pe piața din România am reușit sa învățăm din greșeli comise în trecut și să trecem prin toate situațiile, astfel încât, acum să vă oferim cele mai bune servicii posibile.

Activitatea noastră se desfășoară preponderent în partea de nord vest al țării însă am executat foraje de mare adâncime pentru apa potabila și în județele Cluj, Harghita, Gorj.