• _4
  • _3
  • _2
  • _1

Compania noastră realizează sisteme complexe de alimentări cu apă, din puțuri forate la mare adâncime, lucrări de alimentare cu apă, dotate cu pompe submersibile.

Dispunem de echipamentele necesare pentru a putea realiza puțuri pentru apă de mare adâncime. Folosind tehnologie de ultimă generație, compania poate oferii debitul de apă așteptat din puțurile forate pentru orice tip de utilizatori precum și calitatea apei.

Colaboratorul principal este ZDS Srl. – Pump Innovation (link către Facebook / link către website) ce furnizează pompe submersibile, cunoscute pentru fiabilitatea ridicată.

logo (2)

Forăm cu un diametru mare de 300mm-700mm, spațiul inelar care se formează ajută la claritatea și calitatea apei deoarece funcționează ca și un filtru. Adâncimea la care instalațiile noastre de foraj pot să ajungă este de 500m.
Datorită utilizării tehnologiei de vârf în domeniul forajelor, putem executa lucrări complexe: denisipări, intrețineri puțuri, foraje de mare adâncime.

Deținem o vastă experiență în domeniu datorită echipei dinamice, formată din specialiști în domeniul forajelor, cu experiență de peste 20 de ani, echipă coordonată de ingineri de specialitate şi geo-fizicieni.

Inițial am început activitatea cu o instalație de foraj închiriată pe o perioadă de doi ani, apoi am achiziționat succesiv tot câte o instalaţie, ajungând să lucrăm acum cu cinci astfel de instalații de foraj.

Ținând cont de tendința crescătoare a pieței în acest domeniu, având în vedere fondurile străine și românești destinate alimentărilor cu apă și pentru a oferi servicii performante care să satisfacă cerinţele beneficiarilor (adâncimi şi diametre tot mai mari), societatea noastră continuă să investească în echipamente profesionale, în calificarea echipei noastre de profesionişti, astfel ca dumneavoastră să puteți beneficia de cele mai bune servicii din domeniu și să fiți pe deplin mulțumiți.

gimp

Calitate si profesionalism

Lucrări recente

Bumbeşti Pitic, Gorj

Bumbeşti Pitic, Gorj

Vă prezentăm o nouă lucrare executată în localitatea Bumbeşti Pitic ( Jud. Gorj ) la…
Tarcea, Bihor

Tarcea, Bihor

Foraj pentru alimentare cu apa potabilă la adâncimea de 100 m