fbpx
Hidroforaj

Sisteme profesionale de pompare

Oferim sisteme simple sau complexe (cu automatizari) de pompare al apei din foraj împreună cu colaboratori noștri în funcție de nevoia clientului.

După finalizarea și predarea fiecărui foraj executat de către compania noastră oferim de asemenea clienților noștri și sisteme profesionale de pompare al apei.

În funcție de caracteristicile forajului (debit, adâncime, nivel static, nivel dinamic) parametrii care trebuie să se găsească în fișa oricărui foraj, se configurează sistemul de pompare și se poate emite o cotație de preț corectă.

De asemenea, oferim garanție de 2 ani pompelor noastre, pentru condiții normale de exploatare.

Pompele submersibile profesionale pe care pe folosim în marea majoritatea cazurilor sunt marca ZDS pump innovation (Made în ITALIA) deoarece avem o colaborare bună de peste 10 ani de zile.

Beneficiile oferite de către ZDS pump innnovation sunt prețurile de catalog pe care le putem oferi clienților noștri, calitatea materialelor folosite la producția pompelor sumbersibile dar și înlocuirea rapidă a pompei submersibile a clientului dacă aceasta s-a defectat cu una temporară până când aflăm problema defecțiuni și în cauza repararea ei.

1.) Echipamentul simplu este compus din:

Pompa sumbmersibila, un DRP (Pump Protection) un sistem inovator de protecție cu comanda electronică, prin care se asigură protecția garantată a pompei submersibile împotriva căderilor de tensiune sau a lipsei apă din foraj, cablu electric cauciucat impermeabil, sfoară de ancorare, țeavă de refulare a apei, șoricei de prindere, ventil cu sertar (pentru a regla debitul de apa din foraj) plus certificat de garanție.

2.) Echipament complex compus din:

Pompa submersibila simpla sau cu turatii variabile, senzori de nivel dacă este nevoie, DRP (Pump Protection), cablu electric cauciucat impermeabil, sfoara de ancorare, țeavă de refulare a apei, șoricei de prindere, ventil cu sertar, tablou electric cu senzorii de nivel, regulator de presiune, manonetru, fitinguri si vas de expansiune, certificat de garanție , toate acestea difera în funcție de complexitatea lucrării dar și a nevoii clientului.

Oferim și alte tipuri de pompe submersibile profesionale precum GRUNDFOS/PEDROLLO împreună cu colaboratorii noștri la cererea clientului.

Pentru a înlătura orice suspiciune între executanți, legat de calitatea lucrărilor dar și de punerea pompei submersibile în funcțiune la parametrii optimi de exploatare este indicat că orice beneficiar să opteze acest pachet de servicii tot de la firma (doar în cazul în care aceasta execută astfel de servicii) care executat forajul pentru apa potabilă.

În general este bine că fiecare client să aleagă “pachetul complet” al unui foraj de apa. În urma acestei decizii, nu doar oferta de preț vă fi mai avantajoasă dar și calitatea lucrării. Astfel, se vor evita viitoare neplăceri intre executanți.

De asemenea, faptul că în proporție de 90% executăm astfel de servicii după fiecare foraj făcut de noi demonstrează că putem fi o soluție avantajoasa pentru dumneavoastră, privind raportul calitate-preț.

Compania noastră nu răspunde de calitatea apei din punct de vedere chimic sau bacteriologic. Nu avem de unde să știm ce se afla în sol, în pânza freatică până nu se pompează apa afară din foraj dar putem analiza probele de apă pentru dumneavoastră, însă în cazul în care doriți să remediați problema, vă putem oferii soluția unui sistem de tratare a apei prin unul dintre partenerii noștrii.